Schoonheidssalon BeautyBlush in Hilversum

Endrina Taveras opende in september 2014 de deuren van haar schoonheidssalon BeautyBlush. Zij is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is de drijvende kracht achter BeautyBlush in Hilversum. Het runnen van haar eigen schoonheidssalon is altijd een droom van Endrina geweest. Zij was altijd al ontzettend geïnteresseerd in de verzorging van huid en uiterlijke schoonheid.

Sinds haar jeugd heeft Endrina zelf veel met huidproblemen te maken gehad zoals acne en eczeem. In die tijd is zij erachter gekomen wat een schoonheidsspecialiste voor je kan betekenen bij het verhelpen, maar vooral het voorkomen van huidproblemen. Dit zette Endrina aan om zichzelf te gaan verdiepen in uiterlijke verzorging en huidverbetering.

In de loop der jaren heeft Endrina zich zowel in de praktijk als in de theorie verder ontwikkeld in haar vak. Zo volgde zij onder andere aanvullende opleiding op het gebied van acne-behandeling. Zij is gediplomeerd Acne specialist.

Bij BeautyBlush vindt u de perfecte combinatie van ultieme ontspanning en behandelingen afgestemd op uw huidtype. Deze combinatie is eerder een regel, dan uitzondering bij BeautyBlush. Niet iedere huid hetzelfde is en de huidcondities continu veranderen door interne en externe factoren, daarom kunnen wij niet er van uit gaan van een standaard gezichtsbehandeling. De gezichtsbehandeling wordt samengesteld naar aanleiding van een huidanalyse.

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon die u meer te bieden heeft? Dan bent u bij BeautyBlush aan het juiste adres! BeautyBlush heeft een zeer groot aanbod aan behandelingen en werkt met speciale huid verbeterende producten voor thuis. Bij BeautyBlush kunt u terecht voor Gezichtsbehandelingen, Huidverbetering, Lichaamsbehandelingen, Handverzorging, Voetverzorging, Make-up en Massages.

Call Now Button