Hi lieve lezer,

We hebben jullie gevraagd waar jullie graag een blog over zouden willen lezen. Een van de reacties die we kregen ging over de verzorging van de mannenhuid. En aangezien we jullie input ontzettend waarderen, hebben we hier meteen werk van gemaakt! Vandaag vertellen we je graag meer over de mannenhuid, én de behandeling die we aanbieden bij Beauty Blush!

De mannenhuid verschilt van de vrouwenhuid. De huid van de man is vaak wat dikker dan die van vrouwen, en bij mannen komen vaak wat grotere poriën voor. Dit komt door het hormoon testosteron, wat er bijvoorbeeld ook voor zorgt dat mannen een mooie baard kunnen laten staan. Dit resulteert trouwens ook in een hogere talgproductie, wat weer zorgt voor een wat vettere huid. Ook verloopt huidveroudering een klein beetje anders. Mannen hebben wat meer collageen in de huid waardoor er minder snel lijntjes zichtbaar worden, maar omdat mannen een dunnere laag onderhuids vetweefsel hebben, zijn de lijntjes die ze krijgen wel vaak wat meer zichtbaar.

Zoals we altijd zeggen is het belangrijk om je verzorging en de producten die je gebruikt af te stemmen op de huid die jij hebt, en ondanks dat mannen over het algemeen een wat vettere huid hebben, hoeft dit natuurlijk niet altijd zo te zijn! Het is dus zaak om te weten wat voor soort huid jij hebt. Bij Beauty Blush kunnen we je daar bij helpen.

MEN SKIN BOOST
Deze behandeling bij Beauty Blush is speciaal gemaakt voor de heren! Om te beginnen gaan we de huid analyseren en kijken welke behoefte de huid heeft. Als we dit weten, passen we de gehele behandeling daarop aan. Geen enkele behandeling is daardoor helemaal hetzelfde wat betreft producten, maar het volgende komt wel allemaal aan bod:
De huid wordt intensief gereinigd met producten die op de huidbehoefte aansluiten
Onzuiverheden zoals mee-eters worden verwijderd
Overtollige haartjes worden verwijderd; denk hierbij aan neushaartjes of in het oor, maar ook ingegroeide baardharen worden aangepakt
Een stevige nek en schoudermassage hoort ook in dit pakket!
De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van verzorgende producten, weer geheel aangepast op de specifieke behoefte van de huid

Dit is wat je kan verwachten van de Men Skin Boost. En hoe de huid er uit komt? Stralend en gezond! Verder kunnen we natuurlijk uitgebreid advies verstrekken over het verzorgen van de huid.

Als je nog twijfelt om deze behandeling te nemen omdat je niet weet of we echt een verschil voor je kunnen maken, contacteer ons dan gerust even, en dan kijken we er samen naar. Als een onzichtbare drempel je tegenhoudt of als je denkt: ‘dit is niks voor mij…’, kunnen we niks anders zeggen dan: just do it! Een gezichtsbehandeling is voor iedereen, dus voor vrouwen maar ook ECHT voor mannen. Het is een heerlijk ontspanningsmoment en – helemaal in deze gekke tijden – is het goed om wat tijd in jezelf te investeren. En to talk facts: van al dat thuiswerken wordt de huid niet veel blijer, dus nu is misschien een beter moment dan ooit tevoren…!

Veel liefs,
Team Beauty Blush

Call Now Button