“Met onze gezichtsbehandelingen streven wij naar een gezonde en mooie huid voor iedereen”

Omdat niet iedere huid het zelfde is en de behoeften van de huid per seizoen kan verschillen, werken wij met behandelingen en advies op maat! Iedere gezichtsbehandeling begint met een huidscan (huidanalyse) om vast te stellen wat de behoefte van de huid is.

Beauty Blush Exclusive

BEAUTY BLUSH KENNISMAKINGSBEHANDELING
Voor het eerst bij BeautyBlush? Wil jij graag een uitgebreide huidanalyse en wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen om het mooiste uit jouw huid te halen?

BEAUTY BLUSH BASIS
Deze behandeling wordt na de huidscan voor jouw samengesteld. Voel je ontspannen tijdens deze 50 minuten durende behandeling, terwijl wij het mooiste uit jouw huid halen.

BEAUTY BLUSH BASIS PLUS
De BeautyBlush Basis plus behandeling begint met een scan van je huid, hierdoor komen wij te weten wat er zich in de onderliggende huidlagen afspeeld zodat wij deze behandeling goed op maat kunnen samenstellen.
Tijdens deze voor jouw afgestemde 60 minuten durende behandeling brengen wij jouw huid in optimale conditie. Tijdens deze behandeling gaan wij jouw wenkbrauwen epileren/waxen.

BEAUTY BLUSH COMPLETE BEHANDELING
Een uitgebreidere versie van de BeautyBlush Basis plus behandeling. Tijdens deze behandeling gaan wij jouw wenkbrauwen in model epileren/waxen en je krijgt een heerlijke nek, schouders massage.

BEAUTY BLUSH MEN SKINBOOST
Deze behandeling is special voor de mannenhuid. Tijdens een intake gesprek gaan wij samen met jou naar de huidbehoefte kijken.
Tijdens deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, overtollige haartjes en onzuiverheden verwijderd, je krijgt een stevige nek en schouders massage. Deze behandeling sluiten wij af met een dag/nacht verzorging voor de mannenhuid.

BEAUTY BLUSH JEUGD BEHANDELING tot 18 jaar 
Begin je een beetje last te krijgen van onzuiverheden? Of wil jij gewoon lekker ontspannen? Tijdens deze behandeling gaan wij jouw huid goed reinigen, heel zacht scrubben en mee-eters verwijderen. Daarna krijg je een heerlijk masker waardoor jouw huid heerlijk zacht en fris aan zal voelen. LET OP: DIT IS GEEN ACNE BEHANDELING

PEELINGS

Dit zijn geen gewone gezichtsbehandelingen, een peeling is een behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat gaat leiden tot zichtbare verbetering in het uiterlijk. Deze behandeling is bedoelt voor huidverbetering en huidverjonging.

Reken af met huidveroudering, littekens en pigmentvlekken en  boek nu intake peeling. Tijdens de intake gaan wij samen met jou kijken welke peeling de beste is voor jouw huidproblemen & huidbehoefte.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een peeling kuur van 6 behandelingen, Dit geeft het mooiste resultaat. Daarna kan je de resultaten onderhouden door af en toe een peeling te ondergaan. Tijdens een kuur gaan wij heel gecontroleerd de intensiteit van de peeling opbouwen om de mooiste en beste resultaat te bereiken.

MEDIK8 LIGHT PEEL

AGE PEEL
Een effectieve peeling van zuren om fijne lijntjes en rimpels te verminderen

EYE PEEL
Een ultra zachte maar effectieve oplossing om deze delen van de huid te behandelen door middel van verbeterende cel vernieuwing en regeneratie.

BETA PEEL
Een peeling special voor de acne huid. Brengt de acne onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens.

WHITE PEEL
Deze peeling is special voor het verminderen van zonschade en pigmentatie.

JESSNER PEEL
Een alles in een peeling, deze superieure behandeling is ontworpen om de opperhuid te verwijderen( bovenste laag van de huid), tevens dient deze peeling voor de totale aanpak van huidveroudering.

ANTI-AGING

BEAUTY BLUSH RADIANCEBEHANDELING

Wil jij kennis maken met peelings van MEDIK8 en tegelijkertijd ontspannen? Dan is deze behandeling wat voor jou!
Deze behandeling wordt na een huidscan voor je samengesteld, doordat wij een kijkje kunnen nemen in de onderliggende huidlagen kunnen wij deze behandeling tot in de puntjes naar huidbehoefte samenstellen.

BEAUTY BLUSH RADIANCEBEHANDELING PLUS 
Wil jij kennis maken met peelings van MEDIK8 en tegelijkertijd ontspannen?
Dit behandeling is een uitgebreidere versie van de BeautyBlush Radiance behandeling.

Microneedling

Microneedling is een intensieve, hygiënische behandelmethode om optimaal aan huidverbetering te werken. Deze behandeling is zeer effectief bij het behandelen van littekens, huidverjonging en het verbeteren van de huidstructuur.
Het microneedling apparaat beschikt over zeer kleine naaldjes die minuscule kanaaltjes in de huid vibreren. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Vanuit deze microkanaaltjes wordt de huid op een natuurlijke manier geactiveerd en de natuurlijke herstelproces van de huid op gang gezet. Door prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld.

LEES VERDER…

Call Now Button