Hi lieve lezer,

Wanneer je je nagels gaat lakken, weet je soms precies welke kleur je wilt. Maar op andere dagen lijken alle mogelijke opties een goede te zijn! Wij helpen je graag aan wat inspiratie, en benoemen een aantal heerlijke kleuren, die ook nog helemaal on-trend zijn deze zomer!

Nude-ish
Een kleur die eigenlijk al niet weg te denken is, is een nude kleur. Deze kan per persoon verschillen! Bij de een staat een nude kleur met een roze ondertoon mooier, terwijl een nude met een bruine ondertoon bij iemand anders beter tot zijn recht komt. Hoe je nou weet welke jij moet hebben? Er zijn geen regels! Dus hou de lakjes naast elkaar, en bepaal welke jij het mooiste vindt! Easy does it!

Pastel all the way
We zien in de modewereld al veel pastel tinten voorbij komen. In jurkjes, topjes of bikini’s… Maar ook op je nagels staan pastel tinten super mooi en zomers! Kies bijvoorbeeld voor een pastel blauw of geel. Super zomers!

Minty
Deze valt misschien ook wel onder de pastel trend, maar hij moet even apart worden uitgelicht. Want een mintgroene kleur is een echte allemansvriend. Deze kleur matcht namelijk bij zo veel verschillende kleuren, dat je bijna niet fout kan zitten. Naast dat deze kleur zo goed te combineren valt, ziet het er ook nog eens super zomers en vrolijk uit.

Coral colours
Een super gave kleur is een koraalkleur. Zo’n kleur hangt vaak een beetje tussen rood, roze en/of oranje in, en is daarmee een echte zomerse eye-catcher!

Go green
Een hele stoere kleur is legergroen. Ondanks dat deze kleur wat donkerder is dan de bovenstaande, valt deze daar niet minder door op. Het is een hippe kleur die – net als mintgroen – bij ontzettend veel andere kleuren matcht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je nagels in combinatie met je kleding of sierraden.

Spark it up
Misschien wat gewaagder dan bijvoorbeeld een nude, maar glitters zijn hot! In welke vorm dan ook. Misschien vind je een hele hand vol glitternagels iets te veel; combineer dan een andere kleur lak – dus bijvoorbeeld een nude – met aan elke hand één nagel met glitters!

Classy red
Last but not least: rood. Niet alleen klassiek in de vorm van lipstick, maar ook op je nagels staat dit prachtig! Rood komt in vele soorten. Je hebt rood met koele ondertoon, maar ook met een warmere ondertoon. Wat zegt dit in praktijk nou? Je hebt rood, donkerrood, wat feller rood, oranje-rood, oudrood en zelfs roze-rood. Kies wat jij het mooiste vindt! Er zijn tenslotte geen regels over nagellak…!

Dit zijn enkele kleuren nagellak, maar met je nagels kan je natuurlijk alle kanten op. Misschien plak je er thuis wel eens diamantjes op, of werk je met chrome poeders.
Mocht je nou niet zo handig zijn in nagels lakken, of mocht je er nou zelf gewoon écht geen zin in hebben… Dan heeft Beauty Blush een perfecte oplossing, namelijk: gellak! Wat zijn nou de voordelen van gellak? Het blijft tot wel 3 weken prachtig zitten, het behoudt zijn glans, beschadigd minder snel en je nagels zullen minder snel scheuren doordat gellak zo stevig is. Do we need to say more?
Als jij twijfelt om gellak te nemen, stuur ons dan gerust een berichtje! Dan kijken we samen of het wat voor jou is.

Wat is jouw favoriete gellak kleur? Laat het ons weten in een berichtje op Instagram of tag ons!

Veel liefs,
Team Beauty Blush

Ps. Bij Beauty Blush kan je voor alle bovenstaande kleuren terecht 😉

Call Now Button