Acne, ook wel bekend als jeugdpuistjes, is een veel voorkomend en vervelend huidprobleem waarbij de talgklier verstopt en ontstoken is geraakt. Het is een ontstekingsziekte in de talgklieren van de huid.

Acne is één van de meest voorkomende  huidaandoeningen bij de mens. De meeste mensen krijgen tijdens de puberteit last van acne, maar acne kan ook pas op latere leeftijd optreden, wanneer u de puberteit al ver voorbij bent. De oorzaak van acne is heel moeilijk te bepalen. Acne kan onder andere te maken hebben met factoren zoals hormonen, werkomstandigheden, stress en eetgewoonten.

Voor de behandeling van acne maken wij gebruik van huidverzorgingsproducten van Medex. Medex is een huidverzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor behandeling van de acne huid. Dit is de zogenoemde PURUS lijn. Het is een lijn die zich richt op het kalmeren en zuiveren van de huid.

De behandelingen worden op maat gegeven. Dit houdt in dat aan de hand van een huidanalyse speciaal voor u een behandelplan wordt opgesteld. Tijdens de acnebehandelingen gaan wij ook kijken naar uw eetpatroon. BeautyBlush is ervan overtuigt dat het beste resultaat wordt bereikt door de acne ook van binnenuit aan te pakken. Wij vinden het daarom belangrijk om goed te kijken naar uw voedingspatroon. Weliswaar is het verband tussen acne en voeding nog niet aangetoond, maar wij merken dat wanneer wij onze cliënten belangrijke tips geven (en zij deze ook daadwerkelijk opvolgen), het resultaat van de behandelingen aanzienlijk beter is.

Na een intakegesprek bepalen wij samen het behandeltraject.

Hoe vaak en hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de mate van acne. Bij een milde vorm zal een maandelijkse behandeling voldoende zijn. Wanneer er sprake is van actieve ontstekingen, zal de behandelfrequentie vaker zijn.

Let op: De acne behandeling kan volledig of deels vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Of u deze behandeling vergoed krijgt kunt u terug vinden op uw polis blad. Na uw bezoek bij ons krijgt u een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Maak nu een afspraak voor een huidanalyse.

Call Now Button