Huidverbetering

Huidverbetering | Peelings 

Hydr8 Facial:
Deep hydraterende en herstellende gezichtsbehandeling. Brengt de huid vitaliteit en flexibiliteit.
De voedende ingrediënten hydrateren uw huid optimaal zodat uitdroging wordt voorkomen en het vochtniveau weer op peil is.

Red Alert Facial:
Deze delicate gezichtsbehandeling is speciaal ontwikkeld voor overgevoelige huid en voor de huid die zichtbaar couperose of roodheid vertoont. Met behulp van vitamine C, vitamine K, Teperone en algen worden de gebroken bloedvaten afgedicht en de bloedvaten versterkt.

De gestreste huid wordt gekalmeerd en we verlagen het risico op huidreacties. De Medik8 Red Alert behandeling wordt  aanbevolen voor het extreem gevoelige huidtype dat snel roodheid vertoont. Deze behandeling is inclusief een bindweefselmassage waarna uw huid weer soepel en comfortabel aanvoelt. 

Anti Aging Facial:
Deze behandeling is ontworpen voor de huid met beginnende en zichtbare tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.

Deze Anti-aging therapie stimuleert het genezingsproces door een vijf keer snellere aanmaak van fibroblasten, de belangrijkste cellen van het bindweefsel. Deze fibroblasten maken collageen en elastine aan, deze stoffen zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dunne lijntjes worden verzacht en het resultaat is een steviger, voller en strakker huid.

White Balance Facial:
Een complete en zeer effectieve behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten met verhelderende eigenschappen.
White Balance therapie helpt bij het voorkomen van de verschijning van donkere vlekken, egaliseert zichtbaar de teint en vermindert de zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering. Aanbevolen voor het hyper gepigmenteerde huidtype.

Maak nu een afspraak voor een GRATIS huidanalyse.

Call Now Button