Hi lieve lezer,

We houden allemaal de spiegel wel eens wat dichterbij om eens goed naar de huid te kijken. Je ziet misschien wat grove poriën, of het valt je op dat je hier en daar een lijntje hebt zitten welke je eerder nog niet was opgevallen! Maar er zitten nog veel aspecten aan de gezondheid van je huid die je niet met het blote oog kan zien. Bij Beauty Blush hebben we daar een oplossing voor: de Observ 520! We hebben er al eerder kort over gesproken in een blog, maar vandaag gaan we er nog iéts dieper op in!

De Observ 520 maakt foto’s van de huid. Niet zo bijzonder, want dat kan je zelf toch ook? Nou, niet helemaal. De Observ maakt namelijk gebruik van verschillende soorten licht: 6 om precies te zijn. Daar komen dan ook 6 foto’s uit!

Foto 1
Een foto in ‘daglicht’, dus zoals jij jezelf in de spiegel ziet. Nog niet zo super bijzonder, maar daar komt snel verandering in!

Foto 2
Roodheid, couperose en rosacea worden op foto 2 duidelijk zichtbaar.

Foto 3
Het reliëf van de huid wordt op foto 3 duidelijk! Dit zijn bijvoorbeeld grove poriën, rimpels en fijne (bijna onzichtbare) lijntjes.

Foto 4
Op foto 4 worden pigmentvlekken zichtbaar. We hebben al eerder een blog geschreven over wat pigmentvlekken zijn en hoe je ze aan kan pakken. Met de Observ wordt heel duidelijk waar deze zich bevinden. Dit kan zonschade zijn of bijvoorbeeld Melasma. Ook dat kunnen we zien.

Foto 5
Deze foto geeft antwoord op de onmogelijk vraag: heb ik een droge, vette of gecombineerde huid? De talgklieractiviteit wordt namelijk vastgelegd.

Foto 6
Een confronterende foto, maar wel zeer nuttig: een schatting van ‘staat’ van de huid over 10 jaar. Op deze manier worden de probleemgebieden nog duidelijker, en weet jij maar ook de behandelaar wat voor jouw huid belangrijk is.

Een scan als deze is ontzettend waardevol. De behandeling die je krijgt wordt hierdoor namelijk compleet op jouw huid afgestemd! Op die manier wordt het best mogelijke resultaat behaald, en krijg jij de huid waar je altijd al van droomde.

Bij Beauty Blush beginnen gezichtsbehandelingen altijd met een huidscan, en aan de hand daar van wordt de behandeling aangepast.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan snel (op afspraak) bij ons langs! Weet je nog niet wat je huid nodig heeft om weer te stralen? Neem dan gerust contact met ons op via een belletje, mail, Facebook of Instagram, en dan kijken we samen wat voor jou het meest geschikt is!

Veel liefs,
Team Beauty Blush

Call Now Button