Hi lieve lezer,

Een tijdje terug las je een blog over pigmentvlekken. Hoe deze ontstaan bijvoorbeeld. We vertelde toen ook kort over het verminderen van pigmentvlekken, en daar gaan we nu iets dieper op in.
Om te beginnen bieden we bij Beauty Blush verschillende effectieve behandelingen aan. Zo las je over de Radiance behandeling en de Platinum Facial, welke beide effectief kunnen zijn in het behalen van een egalere huid. Welke behandeling dan het beste is verschilt per persoon, dus het is goed om voordat je de behandeling boekt, even contact met ons te zoeken. Zo kunnen we samen bepalen welke behandeling de beste match is. Het is namelijk een beetje afhankelijk van de oorzaak van de pigmentvlekjes!
Naast deze behandelingen bieden we verschillende peelings aan, maar voor pigmentvlekjes moet je de ‘White peel’ hebben. Deze is speciaal samengesteld voor het behandelen van zonbeschadiging en de bijbehorende pigmentvlekjes. Zo’n peeling is een speciale behandeling die de bovenste laag van je huid zal verwijderen. Dit klinkt eng; dat is het niet! Wanneer die laag er af is, zal je huid namelijk weer zacht aanvoelen, en er egaler uit zien. Je kan bij Beauty Blush een peeling intake boeken, zodat er samen een behandelplan kan worden opgesteld.

Naast behandelingen zijn er ook producten welke zijn gericht op het verminderen van pigmentvlekjes. Zo hebben we het vertrouwde vitamine-c serum. In de webshop vind je het meest effectieve serum voor pigmentvlekken: het C-Tetra+ Intense serum. Dit helpt je huid wanneer deze is beschadigd door de zon, het stimuleert de opbouw van de collageenproductie en het verhoogt de elasticiteit van de huid.
Naast dit serum vind je in de webshop een hele Medik8 ‘White Balance’ lijn. Van deze lijn verkopen we serums, een dagcremé (met SPF!) en een herstellende nachtcremé. Allemaal speciaal gemaakt om pigmentvlekjes te verminderen.

Uiteindelijk is iedere huid anders, en is iedere pigmentvlek anders. Het is daarom handig om contact met ons op te nemen voordat je iets koopt als je niet precies weet wat je eigenlijk nodig hebt. We kunnen je namelijk goed advies geven over welk product of welke behandeling voor jou het meest geschikt zal zijn, en het meeste resultaat zal geven!
Je kan ons trouwens bellen op 035-737 00 25, mailen op info@beauty-blush.nl óf ons een berichtje sturen via Instagram of Facebook!

Tot snel en veel liefs,
Team Beauty Blush

Call Now Button