Hi lieve lezer,

Het is je vast niet ontgaan: Beauty Blush heeft – net als vele anderen – eindelijk weer de deuren geopend. We zijn ontzettend blij dat we jullie eindelijk allemaal weer kunnen verwelkomen. Bij ons kan je natuurlijk ook terecht voor een manicure, maar mocht dat nog niet zo ver zijn, hebben we hier een aantal tips voor je om je nagels zelf te verzorgen!

Vijlen, niet knippen!
Door knippen kunnen je nagels splijten, helemaal als ze niet in een ‘super goede’ conditie zijn. Je kan ze dus beter vijlen, met een goede nagelvijl die niet te grof is voor je nagels. Je doet er ook goed aan om altijd maar één kant op te vijlen, dus niet heen en weer, maar bijvoorbeeld alleen maar naar links.

Verzorg je nagelriemen
Als je nagelriemen onverzorgd zijn, kan dit de hele look van je nagels veranderen. Verder helpt een goede conditie van de nagelriemen je nagels beschermen, en draagt het automatisch bij aan een goede conditie van je nagels zelf. Je kan je nagelriemen verzorgen met Dadi’Oil; een natuurlijk product wat bestaat uit natuurlijke olien die veel verschillende eigenschappen hebben die bijdragen aan een gezonde huid. Als je nagelriemen verzorgd en zacht zijn, kan je ze zachtjes naar achter duwen met een bokkenpootje. Het gebruik van zo’n bokkenpootje voorkomt beschadiging aan je nagelriemen.

Gebruik altijd een basecoat als je je nagels wilt lakken
Naast dat het gebruik van een basecoat kan helpen om je nagellak langer te laten zitten, doet het nog iets anders belangrijks. Het is namelijk een soort ‘barrière’, die er voor zorgt dat er geen kleuren in je nagels trekken. Zo blijven je nagels er (ook naturel, zonder nagellak) gezond uit zien.

Verzorg ook je nagels zelf
Dit wordt helaas vaak overgeslagen, maar je nagels zelf moet je ook goed verzorgen! Ook hier kan je heel goede Dadi’Oil voor gebruiken (veelzijdig product!). Je masseert het in op de nagels en het zal bijdragen aan flexibiliteit, stevigheid en een gezonde glans. Je kan het dus combineren, en je nagels én nagelriemen in één keer verzorgen. Wij adviseren dit product twee keer per dag te gebruiken als je je nagels een flinke boost wilt geven. Het werkt natuurlijk niet op je nagels als je nagellak op hebt, maar wel alsnog op de nagelriemen.

Soft hands…
Vergeet niet je handen te verzorgen met een lekkere handcrème! Want ruwe handen staan natuurlijk niet bij prachtige glanzende nagels. Ook hier hebben we een mooi product voor, namelijk de Loveli Handcream. Door kokosolie en mangoboter zorgt deze handcrème er in no-time voor dat je handen weer zacht zijn. Het trekt ook weer snel in zodat je snel door kan met wat je aan het doen was.

Deze tips kunnen je helpen aan mooie en verzorgde handen en nagels. Onthoud ook dat je handen en huid in verschillende omstandigheden misschien wat meer zorg nodig hebben dan anders. Als het heel koud of juist heel warm is bijvoorbeeld!

Bij Beauty Blush kan je terecht voor een manicure waarin we er voor zorgen dat je handen en nagels er weer op-en-top verzorgd uit zien. Ook kan je bij ons terecht voor een gellak. De prijslijst vind je op de website!

Mocht je nou vragen hebben, of benieuwd zijn naar de manicure: stuur ons gerust een berichtje!

Veel liefs,
Team Beauty Blush

Call Now Button