Hi lieve lezer,

Veel mensen gebruiken het: make-up. De een gebruikt het iedere dag en de ander alleen met een feestje. Het mooie van make-up is, is dat alles goed is! Het gaat er om dat JIJ je er goed bij voelt. Het enige nadeel is van sommige producten, is dat het de balans van de huid kan verstoren. Wanneer de huid niet meer in balans is kan dat resulteren in roodheid, irritaties of verstopte poriën. Als je hier nou veel last van hebt, of dit wilt voorkomen, is minerale make-up een super alternatief voor je normale make-up.

Wat is minerale make-up?
Het woord zegt het eigenlijk al, maar deze make-up is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en pure mineralen. Er worden ook geen geur- of kleurstoffen aan toegevoegd, en synthetische conserveermiddelen zitten er ook niet in.

En waarom is dat beter?
Omdat het om zulke natuurlijke producten gaat, zal het de balans van de huid minimaal kunnen verstoren, wat inhoudt dat je huid mooier blijft. Ook zullen de natuurlijke ingrediënten de poriën niet verstoppen (lees ook de vorige blog over grove poriën), en zal het de huid niet beschadigen. In het algemeen kan je stellen dat bij minerale make-up de kans op een reactie van de huid vele malen kleiner is dan bij normale make-up.

En voor wie is dit dan?
Minerale make-up is natuurlijk voor iedereen, dus ook voor jou! Echter zijn er situaties waarin je er misschien extra veel aan hebt. Een huid die heel gevoelig is en snel rood uitslaat, bijvoorbeeld. Of wanneer je snel last hebt van pukkeltjes. Een ander voorbeeld is de huid met veel acne, want daar wil je natuurlijk de poriën zo min mogelijk verstoppen.

Oké! Waar te koop?
Bij Beauty Blush verkopen we verschillende soorten minerale make-up. Dat zijn de volgende: een minerale foundation poeder met SPF26. Deze zorgt voor een egale dekking zonder dat het de huid afsluit. Een BB cream met SPF15. Een Liquid Hydration: geeft een medium dekking en laat je natuurlijke glans naar voren komen (bevat trouwens ook SPF26. Een brow powder welke waterproof is, en siliconenvrij! Een prachtige lipgloss, die niet plakt en hydrateert. En tot slot de lipstick, die voedt, hydrateert, beschermd en vitamine E bevat voor gezonde lippen.
Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn allemaal dierproefvrij! Winning!

Je vindt de producten online in de webshop, maar je kan ze natuurlijk ook na je behandeling in de salon kopen. Dan kan je – bijvoorbeeld voor een foundation – meteen even goed naar de kleur kijken, en eventueel advies vragen.

Ga jij overstappen naar minerale make-up?

Veel liefs,
Team Beauty Blush

Call Now Button