Hi lieve lezer!

Welkom op deze eerste Beauty Blush Blog! Hopelijk zien we je hier nog vaker terug, want op onze planning staan nog een hele boel leuke blog ideeën!

Ik wil jullie even kort vertellen over Beauty Blush. Misschien ben je al een vaste klant, maar dit kan ook de eerste keer zijn dat je van ons hoort!

Beauty Blush is een schoonheidssalon in Hilversum, dicht bij het station. We bieden velen soorten behandelingen aan, wij zijn er namelijk van overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om met een prachtige en stralende huid door het leven te gaan! Naast de nodige behandelingen voor een gezonde huid, kan je bij ons ook terecht voor veel meer, zoals bijvoorbeeld een heerlijke massage. Verder doen wij manicures en pedicures, kunnen we je nagels voorzien van een prachtige gellak, harsen we verschillende lichaamsdelen en brengen we je wenkbrauwen weer helemaal in shape door middel van epileren, harsen of verven (en wimpers verven we trouwens ook). Misschien vergeet ik nog wat, schroom dus niet om een keer de website te bekijken als jouw gewenste behandeling hier niet tussen staat.
Hopelijk voor ieder wat wils dus! En naast een mooi resultaat, bieden wij ook graag ontspanning. Een lekker kopje thee voor je behandeling, bijvoorbeeld.
Oh, en last but not least: we verkopen ook veel producten die je huid stralend houden. Denk aan maskertjes, cleansers maar ook minerale make-up!

Naast lekker ontspannen en een stralende huid, hebben wij professionaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn allemaal gediplomeerd schoonheidsspecialisten en regelmatig volgen we verschillende trainingen. Dit doen we, zodat de klant altijd verzekerd is van het best mogelijke advies met de best mogelijke behandeling.

Ik denk dat we genoeg over Beauty Blush hebben gepraat, of voor nu in ieder geval!
De bedoeling is dat er vaker een leuke blog online zal komen, om jullie te voorzien van wat leesvoer! Je zal hier dus dingen lezen over schoonheid, gezondheid en Beauty Blush, maar ook over andere dingen!

In ieder geval: veel leesplezier voor de toekomstige blogs, en misschien wel tot ziens!

Veel liefs,
Team Beauty Blush

Call Now Button